Foto: John Vint

Finger ut av ledd sist – klar for helgen!

Vår playmaker, Markus Buchardt, var uheldig og fikk lillefingeren ut av ledd tidlig i treningskampen mot Ryger forrige helg. Han er nå nødt til å tape godt opp for å bidra i helgens kamper. ADVARER mot bilde av fingeren til Markus i enden av artikkelen.

Markus har gjort seg opp noen tanker om helgen og de kommende kampene:

«Det blir en tøff helg! Vi møter først to gode lag. Fjellhammer har som oss mye nytt, så det blir spennende å se hvordan det går. Drammen på lørdag blir veldig tøft det også. De har et godt lag med mange flinke spillere, så vi må bare bruke kampene godt til å få øvd på det vi har gjort tidligere i preseason. Jeg tror det skal gå fint.»

Drammen har flere tidligere Viking TIF-spillere i Sindre Aho og Emil Hansson. Emil forsvant etter forrige sesong, og Markus gleder seg til å møte kompisen igjen. «Han skal nok få en liten trøkk», sier Markus med glimt i øyet.

Til slutt lurer vi på hvorfor Markus har så mye tape på fingrene. Svaret er at han var uheldig mot Ryger og fikk lillefingeren ut av ledd. Håndballtreningene har gått fint så lenge han får tapet opp, og vi satser på at den holder i helgen også.

Vi ønsker laget lykke til i helgens kamper mot tøff motstand

Minner om at man kan kjøpe sesongkort her: KJØP SESONGBILLETTER HER

ADVARSEL: Under her ligger bildet av Markus sin finger!