Foto: John Vint

Miguel er klar for treningskamp!

To snaue uker etter oppstart er det endelig klart for årets første treningskamp når vi onsdag møter Bergen Håndball. Bergen er også nyopprykket til REMA1000-ligaen og som oss flere forsterkninger foran årets sesong. Selvom det er tidlig, blir det spennende med første smakebit på styrkeforholdet lagene i mellom. Vi har hørt med Miguel Pereira om hvordan sommeren har vært, hva han tenker om oppkjøringen så lang og hvor mye han gleder seg til å spille kamp igjen!

Miguel Pereira i aksjon i fjor. Foto: John Vint

Miguel har brukt sommerferien sin i Norge og i Portugal, og den har vært gått til mye fysisk trening. Det er ikke tilfeldig:

«I sommer har jeg trent veldig godt, med hovedfokus på å bygge muskler. Vi skal spille i en mer fysisk liga enn i fjor, så ekstra muskler kommer godt med. Jeg har også vært opptatt av å bevare eksplosiviteten i spillet mitt. Jeg føler meg veldig bra om dagen!»

Treningen har fortsatt inn i oppkjøringen, og Miguel er fornøyd med at laget kjøres hardt. Han forteller at både nye trenere og nye spillerne har kommet godt inn i gruppen:

«Sesongoppkjøringen så langt har vært bra. Vi har fått en veldig fin gruppe, og jeg må si meg fornøyd med de nye som har kommet inn. Vi er en gjeng som trener veldig hardt, men det er gøy»

Nå gleder portugiseren seg til å teste formen i kamp. Han ser for seg en jevnt kamp, mellom to lag som kjenner hverandre godt:

«Vi er godt kjent med Bergen, og de kjenner oss godt. Vi har hatt litt større utskiftninger siden i fjor enn hva de har hatt, så kanskje de har litt mer kontinuitet enn oss pr nå. Vi er enda tidlig i prosessen, så resultatet er ikke så viktig i slike kamper. Vi forventer likevel en god prestasjon og en tøff test.»

Kampen spilles i Framohallen i klokken 15:30. Det er alltid kjekt om Viking-fans tar turen!