Sonni´s tanker før ØIF Arendal

Søndag er det dags for ny hjemmekamp i REMA1000-ligaen, hvor det er ØIF Arendal som står for tur. Det vil være gratis inngang for alle med Viking TIF klær, håper å se så mange som mulig i hallen!

Billetter her

Hvordan har forberedelsene mot kampen vært?

Den har vært kort, grunnet NM kampen mot Kolstad som vi spilte onsdag. Forberedelse begynte med fysisk trening torsdag, etterfylt med håndballøkt fredag og lørdag. Neste steget for oss er å fortsette utviklingen og bli dyktige på simpelheten, fordi vi trenger kompetanse på flere områder. ØIF Arendal har mye kompetanse i sitt lag, så fokuset våres vil være å løfte kompetansen opp og videre.

Tanker rundt ØIF Arendal

Det blir en tøff kamp, de har gjort det fantastisk bra, men til tider litt svingete. De gjorde det bra mot Elverum med å ta 2 poeng. ØIF Arendal er et sterkt mannskap som kjemper i toppen, så jeg regner med at det blir en tøff utfordring. Jeg håper at vi vil få muligheter til å gjøre en god kamp og at det blir våres dag.

Hvilke spillere har du markert deg?

Jeg kunne ha nevnt mange, men vi må ha fokus på oss selv. De har et sammenkjørt og bra lag, så vi må være på over hele linjen.

Hvordan skal Viking TIF fremstå?

Holde karakter og jakte etter resultatene. I sist kamp mot Kolstad, så klarte vi å fokusere på våre egne oppgaver under kampen, noe vi skal ta med oss videre i søndagens kamp mot ØIF Arendal.