Månedens spiller: September

Vår første måned som klubb i REMA1000-ligaen er overstått. Poengfangsten håper vi bare blir bedre, da vi står med ett poeng etter fem serierunder. Likevel har flere spillere bemerke seg og vist at de innehar et potensialet til å levere godt på dette nivået! Vi skal bruke dere i publikum til å finne ut hvem som har utmerket seg ekstra og dermed blir kåret til månedens spiller i september!

Stem på månedens spiller september: MÅNEDENS SPILLER SEPTEMBER

Kandidatene

Miguel Pereira – Vår portugisiske høyreback har bidratt sterkt i sesongens innledning. Han ble kåret til vår beste spiller i kampen mot Nærbø og i kampen mot BSK. Han er Viking TIF sin toppscorer med 19 mål på 4 kamper, hvor 9 av dem er på straffer. Han gir alt når han er på banen og viser glød og entusiasme hele veien. Dessverre for oss sto han over kampen mot Fjellhammer grunnet skade.

Markus Buchardt – Playmakeren presterer stabilt gjennom hele måneden og står bak mye av angrepsspillet vårt. Han har selv scoret 13 mål og vært assisterende i hele 35 mål. Det er over dobbelt så mange som nr. 2 på assist-listen (!).

Christopher Huus – Enda en høyreback som havner på listen. Den danske «bombekasteren» var svært delaktig i poenget mot Fjellhammer, da han kastet 7 baller i målet i den kampen. Totalt har han bidratt med 19 mål, og deler plassen på toppen av toppscorerlisten til Viking TIF sammen med Miguel.

Andreas Hylleberg – Leverer jevnt og trutt og er tredjemann med 19 scoringer. Den danske venstrebacken har bidratt med skudd fra distanse, gjennombrudd og 17 assist til andre. Han ble også kåret til banens beste i hjemmedebuten mot Haslum.

Simen Ånensen – Høyrekanten fra Arna tok muligheten da kantkollega Carl var ute med sykdom. Mot Haslum leverte han tre mål på tre skudd. Mot Fjellhammer scoret han 5 mål og tok den avgjørende brøyten som sikret oss vårt første poeng i REMA1000-ligaen

Stem på månedens spiller september: MÅNEDENS SPILLER SEPTEMBER

Dersom du stemmer er du med i trekningen av kampbilletter til kampen mellom Viking TIF og Kolstad. I tillegg får du bolle fra Baker brun og kaffe i kiosken. Vi trekker fem vinnere!

Månedens spiller i september presenteres i pausen mellom Viking TIF og Kolstad.

Vi sees i hallen. Billetter til Viking TIF mot Kolstad finner du her: klikk her