Sonnis tanker før Nærbø

Sonni kommer i forkant av hver kamp til å presentere noen tanker om kommende kamp for dere. Først ut er kampen mot Nærbø.

BILLETTER TIL VIKING TIF MOT HASLUM: Klikk her

Hvordan har forberedelsene til kampen vært?

Kampforberedelsene har vært veldig bra, men samtidig ganske utfordrende. Vi har hatt noen belastningsskader som måtte tas hensyn til, i tillegg til den gledelige nyheten at Miguel har blitt pappa for 2. gang! Bortsett fra det har guttene jobbet veldig godt.

Hva tenker du om Nærbø?

Det er et klart topp seks lag, det er en Europa Cup-finalist, så de er helt oppe i den øverste klassen. Det blir en stor utfordring, men vi skal gjøre det beste vi kan. Vi kommer som underdog og skal forsøke å gripe hver eneste mulighet.

Noen enkeltspillere hos Nærbø du markerer deg?

Først og fremst vil jeg trekke frem laget Nærbø. De er et lag som er fantastisk i kontraspillet, både fremover og i bakover. Ellers har jeg notert meg Andreas Haugseng, som er den store playmaker hos Nærbø. Han er en veldig god spiller.

Hva blir viktig for Viking TIF?

Vi må ta et steg videre som lag. Vi er ganske nye sammen enda, og må løfte oss videre ved hver mulighet. Det blir en utrolig tøff kamp mot sammensveisede Nærbø, men vi gleder oss til å ta et steg videre. Denne kampen må spilles med hjertet utenpå drakten!

BILLETTER TIL VIKING TIF MOT HASLUM: Klikk her