Sonni´s tanker før Fjellhammer

Idag setter gutta turen over til Østlandet for å spille mot Fjellhammer. Dette blir den tredje kampen på under en uke. Med kamp mot Haslum og Fyllingen i beina fra før av, har det vært kort tid til forberedelser mellom hver kamp. I tillegg er Miguel Pereira ute i en uke til etter å ha sydd et kutt han fikk i søndagens kamp. Vi har som vanlig tatt en prat med Sonni i forkant om dagens kamp!

Hvordan har forberedelsene før kamp vært?

Den har vært kort, men god. Vi spilte NM-kamp onsdag mot Fyllingen og begynte forberedelsene mot Fjellhammer på torsdagens trening. Fra onsdagens kamp kom vi til flere bra situasjoner, noe som vi vil ta med oss i kampen mot Fjellhammer. Forhåpentligvis kan det bli en jevn kamp når vi møter Fjellhammer, en kamp jeg vil tro kan gå 50/50, hvis vi er på vårt beste nivå. Derfor tror jeg vi har gode muligheter mot Fjellhammer, hvor vi skal gjøre vårt beste.

Hva tenker du om Fjellhammer?

Det er et lag som har kommet godt i gang fra start, og som jeg tror blir en tett kamp hvis vi gjør det bra. Vi skal være kontrollerende, ha høy intensitet i forsvaret vårt, og spille disiplinert. Dette er det jeg tror vil være helt avgjørende.

Har du markert deg noen enkeltspillere?

Jeg har markert meg Fjellhammers storskytter Eirik Köpp. Han står oppstilt på 2.plass på toppscorere etter 2 kamper spilt i Rema1000-ligaen, med gjennomsnittsmål på 7 pr. kamp. De har ellers mange andre komplette spillere, blant annet målvakten deres er også en jeg ser på som en dyktig spiller – så vi må se godt på målvakt når det kommer til å sette skudd i mål.