Johans tanker om Haslum

Nok en gang har oppladningen til kamp blitt påvirket av en fødsel for Viking TIF. Denne gangen er det hovedtrener Sonni Larsen som har vært så heldig å blitt far igjen, til en frisk og rask gutt. Dette gjør at vi i runde 2 av spalten «Sonnis tanker» kaller inn vikar og keepertrener Johan Johnsson. Velkommen til Johans tanker!

BILLETTER TIL VIKING TIF MOT HASLUM: Klikk her

Hvordan har forberedelsene til kampen vært?

Forberedelsene har vært litt annerledes denne gangen fordi Sonni har blitt pappa. Han har da manglet på noen treninger, men det har gitt muligheten til å steppe opp for oss andre. Vi har hele tiden hatt fullt fokus på Haslum-kampen på søndag.

Hva tenker du om Haslum?

Haslum er et lag vi skal kunne utfordre om seieren. Vi må da selvfølgelig jobbe videre med det som var bra mot Nærbø, også nå spesielt stoppe Haslums kontraspill. Der er de sterk!

Noen enkeltspillere hos Haslum du markerer deg?

Haslum har flere gode spillere, men man kan ha øynene ekstra oppe for tre som er sentrale. Vi må stoppe særlig Felix Lunde, Fredrik Syversen og Vegard Tennfjord. De var sentrale mot Elverum.

Hva blir viktig for Viking TIF?

Vi må fokusere på vårt spill og jobbe videre med det som var positivt mot Nærbø. Får vi i gang et godt forsvarsspill slik som i førsteomgangen sist og klarer å utnytte det i kontra, så blir det bra! Vi skal komme med full trykk og innsats.

Vi gleder oss til kamp. Har du ikke kjøpt billetter enda? Gjør det i appen eller på nettsiden vår nå!

BILLETTER TIL VIKING TIF MOT HASLUM: Klikk her