Hjertestarteren i gang!

Der satt den! Første seier i 2024 på første forsøk. Miguel Pereira var ikke til å kjenne igjen på hårsveisen, men ferdighetsnivået på banen er der det alltid har vært for vår rutinerte portugiser. Han satte Sandnesspillerne regelrett på plass og leverte hele 10 scoringer onsdags kveld!

Billetter til Viking TIF vs. Fjellhammer søndag 4. februar kl. 18:00

Vindkast og sidelengs regnvær herjet utenfor hallen, men vell 350 mennesker hadde likevel tatt turen til Åsane Arena da Viking TIF tok i mot Sandnes. Kampen som var tenkt som hjertestarteren i hjerte/lunge-redningen av Viking TIF som lå sist på tabellen til nyttår. I opptakten til kampen så det ut som at det hadde motivert våre gutter, og tenningsnivået var satt deretter.

I førsteomgang fulgte lagene hverandre tett. Det var likevel en følelse av at Vikingspillerne ville dette mest, og dersom de fikk justert avslutningene litt så ville dette løse seg. Tidligere Vikingspiller, Robart Jansen, sto nemlig en fin førsteomgang med flere kvalifiserte redninger, noe som gjorde at lagene gikk til pause med 14-13 til hjemmelaget. Miguel Pereira var nesten ikke til å kjenne igjen for publikum da han stilte opp med nybarbert sveis. Håndballferdighetene var likevel til å kjenne igjen. Både portugiseren og Markus Buchardt satte hele 5 baller hver i mål i førsteomgangen.

De to herrene fortsatte med like hyppige scoringer i andre omgang, men flere andre hev seg også på. Skuddkvaliteten økte, og dermed ble det ikke like mange redninger på Sandnes sine målvakter. Viking begynte å stikke fra Sandnes rundt midtveis i andre omgang. Flere spillere sto også frem i forsvar, og vår Færøyske EM-helt leverte gode redninger i målet. Det var til slutt aldri noe tvil om hvem som skulle beholde de to poengene denne onsdagskvelden. Miguel Pereira avslutter en strålende kamp med å sende flygerpasning til Carl Gabrielsson som setter spikeren i kisten. Miguel Pereira endte dermed på 10 scoringer på 12 forsøk og 6 assist! Han mottok fortjent banens beste spiller.

Nå håper vi Viking fortsetter den gode trenden som har vært vist i det siste! Vi ønsker også enda flere tar turen til Åsane Arena på søndag klokken 18:00 mot Fjellhammer. Billetter finner dere ved å klikke her eller ved å kjøpe i appen vår «Viking TIF»! Vi sees på kamp.

Se bildegalleri fra Runes Håndball Bilder