Sonni´s tanker før Runar Sandefjord

Denne uken spilles det to kamper hvor det er muligheter for å hente inn poeng! Idag gjester Runar Sandefjord Åsane Arena kl. 18.30, og på lørdag venter en viktig kamp mot Kristiansand Topphåndball borte. Vi har tatt en prat med Sonni angående dagens gjester i Åsane Arena, nemlig Runar Sandefjord.

Kveldens kampsponsor: Bergen Tak AS

Billetter til dagens kamp finner du her!

Hvordan har forberedelsene før kamp vært?

De har vært veldig bra, vi skal møte Runar som er i toppform om dagen etter å ha slått et tyrkisk lag i European Cup. Vi har hatt 4 økter frem mot dagens kamp og er veldig forberedt på dem! Forhåpentligvis kan det bli til våres fordel, siden dem har hatt to kamper i beina fra før, så jeg tror vi har en liten fordel der.

Hva tenker du om dagens motstander?

Runar Sandefjord sitt spill baserer seg på mye tempo fremover i banen, de er veldig glad i å løpe, som vi har lagt merke til. De er tøffe og solide i forsvar, «en klippe», fra alle posisjoner. Det blir veldig tøft, men vi skal spille raskt med kvalitet, for å få så bra sjanser som mulig. Hvis vi skal ta denne kampen, så går vi selvfølgelig inn for å gi alt. Jeg synes også at fremover i banen hos Runar, så skjer det mye rettet mot Rambo. Det kan bli en tøff utfordring, fordi han er en internasjonal toppspiller, men det kan også bli en fordel for oss dersom vi får stoppet han i forsvar.

Hvilke spillere har du markert deg?

Christoffer Rambo (tidligere landslagsspiller og utenlandsproff), er spilleren jeg har utmerket meg mest, etter å ha sett prestasjonen han hadde i søndagens kamp mot det tyrkiske laget. Han er en god spiller hos Runar, men jeg synes også at linjespiller Kasper Syversen er veldig dyktig. Så dette er to dyktige spillere vi har hatt et ekstra øye til på video, når det kommer til både forsvar og angrep.

Hvordan skal TIF Viking fremstå?

Det vi skal huske på er at Runar er et lag som kan bli topp 5. De har begynt å ta en del poeng, men det kan også samsvare med at nøkkelspiller Rambo er tilbake. Vi skal uansett fokusere på å lykkes med å få så bra sjanser som mulig, rette alle skudd mot mål, ha en stabil kontroll bakover i banen med vårt forsvarspill. Vi skal ta initiativet med å ha intensiteten på vår side!

Billetter

Vi ses i hallen!!