Sonni´s tanker før Kolstad

Idag tar gutta turen til Trondheim for å møte Kolstad igjen, denne gang i REMA1000-ligaen. Det blir spennende å se hvordan gutta setter spillet mot stjernegalleriet, etter en solid seier over ØIF Arendal fra forrige søndag. Dette er Sonni´s nye tanker rundt Kolstad etter første møte!

Minner også om ny hjemmekamp i Åsane Arena kl.18:30 onsdag 25.oktober mot Runar Sandefjord – save the date!

Hvordan har forberedelsene mot kamp vært?

Forberedelsene har vært veldig bra mot Kolstadkampen, men litt annerledes med Yossi Appo ute og Nicholas Satchwell som også har vært ute i starten av uken. Ellers har vi gjort det godt med forberedelsene med å opparbeide et godt spill rundt vårt konsept. Vi skal få det beste ut av spillere vi har!

Hva tenker du om Kolstad etter å ha møtt dem tidligere i NM?

Det var en veldig tøff kamp å prestere i sist mot de store spillerne som beviste at de er et klassenivå. Denne gangen håper jeg at vi har noe mindre respekt for spillerne. Sist slo de oss på det fysiske, så det vi ser etter er å ha kvalitet i avslutningene og sette sjansene vi får i mål. Det betyr at vi skal være effektive og få flere skudd mot mål i de forhåpentligvis bedre sjansene vi kommer til, så det håper jeg at vi kommer til å være dyktige på. Setter vi angrepene våre, kan vi få mindre kontringer i mot, og få etablert oss godt i forsvar og gjøre det vi er gode på der. Alt i alt er Kolstadkampen en viktig kamp for oss for å ta de stegene vi er ute etter.

Hvordan skal Viking TIF fremstå denne gang?

Viking TIF skal fremstå som at alt er mulig, gjennom å jakte videre etter resultatene vi er ute etter. Vi har tatt poeng tidligere og vi skal fortsette å vinne kontrollen i kampene, utvikle angrepene våre og få satt tilstrekkelig gode muligheter mot mål i gode situasjoner. Derfor håper jeg at vi spiller en vesentlig bedre kamp mot Kolstad og kommer nærmere deres nivå. Viking TIF skal uttrykke fremtoningen i laget og holde hodet kaldt, noe vi er blitt flinkere på å gjøre. Vi vil veldig gjerne være best til slutt!