Sonni´s tanker før Elverum

Det er tid for en ny hjemmekamp i Åsane Arena kl. 16 mot Elverum etter en landslagspause. Sikre deg billetter til dagens kamp her!

Vi har som vanlig tatt en prat med Sonni om hans tanker om dagens motstander

Hvordan har forberedelsene vært til kamp?

Forberedelsene til kampen har vært gode. Det har vært landslagspause i 2 uker nå, så vi har forberedt oss godt inn mot kamp. Vi har brukt tiden på å optimalisere kontringsspillet til Elverum med returløp. Vi har evaluert kampene vi har hatt frem til nå, for å finne andre prosjekter å jobbe mot i de neste kampene. Ellers har vi jobbet med forsvarspill, noe vi ærlig har slitt med litt til nå. Elverum er et knall bra lag, så vi har jobbet med omstillingene fra angrep til forsvar.

Hva er dine tanker rundt dagens motstander?

Det er som sagt et knall bra lag, noen vil nok mene at de ikke er et like bra som de tidligere har vært, men vi må ikke glemme at de fortsatt er blant topp 3. Vi skal allikevel gjøre vårt beste og skaffe gode muligheter, men vi skal også bruke kampen konstruktivt for å bli bedre på samspillet om det så er i forsvar eller i angrep. Elverum blir en fantastisk motstander og vi gleder oss vilt til å spille mot dem for å jobbe mot perfeksjon av samspillet vårt.

Hvilke spillere har du markert deg hos Elverum?

Jeg har markert meg målvakten Robin Haug, han synes jeg er klasse. Han gjør det godt bakover for Elverum. Den andre spilleren jeg har markert meg er Tobias Grøndahl. Han er rå på å skape spillet til Elverum, vinner dueller og skaper rom, samtidig som han er god til å gå på de smale rommene som skapes. Vi så han senest i landskampen mot Danmark hvor han spilte fantastisk og bidrar med å gjøre det bra fremover i banen.

Hva blir viktig for Viking TIF i morgendagens kamp?

Det er som spillerne selv sier, at de vil og ønsker å uttrykke at de er på i kampen. Det at de skal fremstå med å gjøre ting med kvalitet både fremover og bakover i banen. Så det blir viktig å være på, for å skaffe et godt utgangspunkt i kampen. Utfordringen kan bli Elverum sitt kontringsspill, men det har vi forberedt oss på, noe vi tror vil bli en viktig faktor i denne kampen.

Sikre deg billetter her