Månedens spiller – september

Første måned i REMA1000-ligaen er lagt ned, og basert på prestasjoner gjort av spillerne har dere stemt frem vår høyre kantspiller #25 Simen Ånensen som månedens spiller! Vi har tatt en prat med han om hans reaksjon på månedens spiller i september for Viking TIF.

Hvordan føles det å bli månedens spiller for september?

Det var utrolig gøy å bli kåret til månedens spiller. Jeg følte virkelig at jeg tok vare på muligheten og tilliten jeg fikk av Sonni. Synes jeg selv viste hva jeg er god for, og at jeg har noe å bidra med videre i laget.

Hva tenker du om din egen innsats i september?

Jeg er veldig fornøyd med egen innsats i september, spesielt med kampene mot Haslum og Fjellhammer. I Fjellhammer kampen hadde jeg mange viktige scoringer (5/6) og det defensive bidraget som gjorde at vi kapret vårt første poeng.

Hvordan synes du dere har presentert så langt i REMA1000-ligaen?

Jeg syntes vi har prestert veldig bra i mange kamper mot gode lag. Vi er dessverre fortsatt litt for ustabile i prestasjonene, som gjør at vi ikke klarer å fullføre kampene helt som planlagt. Seieren sist mot ØIF Arendal viser at vi er på rett vei, og at ingen lag skal ta lett på oss videre!

Minner om neste hjemmekamp onsdag 25.oktober kl.18:30 mot Runar Sandefjord i Åsane Arena!