Sonni´s tanker før Drammen

Denne uken spilles det 2 kamper! Idag møter gutta Drammen i Åsane Arena kl 18. Billetter finner du her

Søndag tar de turen til Sandnes for å møte dem. Det ble dessverre ingen poeng å hente i Halden søndag og med en kort forberedelses økt fra igår, sier Sonni følgende:

Hvordan har forberedelsene til kamp vært?

Vi forberedte oss til kampen mot Drammen på gårsdagens trening, så den har vært kort, men god med tanke på en kamp i beina fra søndagen. Vi er klare for å krige mot Drammen og har jobbet med hvordan vi skal organisere oss mot dem.

Hva er dine tanker om dagens motstander?

Drammen er et lag som ligger blant topp 5, selvom de har mistet deres sentrale midtre bakspiller, så er de fortsatt et veldig bra lag. Vi må huske at de ligger blant toppen av Rema1000-ligaen, så det kan man på den ene siden ha dyp respekt for, men selvom de har tapt litt kamper i det siste, så har vi på den andre siden ingen dyp respekt for hva de kan.

Hva blir viktig for Viking TIF i kampen?

Det blir viktig å ha mye tempo, siden Drammen er et lag som løper mye, så jeg håper at vi får utfordret oss til å være med på tempoet. Da kan vi få en større frekvens i kampene, noe jeg er interessert i å se om vi får til, sånn at vi kan løfte oss opp på liga nivået. Kort sagt, så vil det være å få kontroll på kontringene deres, og at vi får til kontringene vi ønsker.

Billetter her