Måneds spiller- oktober

Enda en måned i REMA1000-ligaen er lagt ned. Denne måneden har vi hatt et historisk øyeblikk med å ha kapret til oss 2 poeng mot ØIF Arendal. Vi fortsetter jakten etter resultatene og poengene for å berge plass. Flere spillere har meldt seg på og bemerket seg i de kampene som har blitt spilt i oktober. Det er tid for at dere som er publikum skal få kåre frem måneds spiller for oktober basert på det kandidatene har lagt ned i oktober måneden!

Stem på måneds spiller: https://campaign.fandrive.io/campaign/?fbclid=IwAR3Eo6wvBbKqyEGew84cC4U9j9LY-PP458L9xTBZCsoIcw4Fij4851wKleA#/campaign/904b899f-d007-4f50-a76b-b95e7c115c95?lang=no

Kandidatene

Carl Gabrielsson – vår svenske høyrekant har bemerket seg og gjort det jevnt godt i kampene som har blitt spilt. Hans ordentlige gjennombrudd kom i kampen mot Bergen, hvor han ble kåret til banens beste etter en sterk prestasjon hvor han noterte seg 10 mål. Carl har i alt satt 26 mål på 7 kamper spilt, med en scoringsprosent på 78,79%.

Christian Morillo – har vært en viktig spiller bakover og har markert seg 67 redninger på 9 kamper spilt. I tillegg til at han vært god og viktig bakover har det resultert i at han også har markert seg på scoringslisten med 2 mål.

Lorentz Lien – fikk gjennombruddet sitt i kampen mot ØIF Arendal hvor han viste hva han er god for. Der satt han flere viktige mål som satte spikeren i kista for 2 poeng. Frem til nå har han notert seg 9 mål på 5 kamper spilt som gir en scoringsprosent på 81,82%. Lorentz spilte også godt i kampen mot Kristiansand

Michael Michelsen – presterte godt i kampen mot Kolstad da han satt 3/3 mål som ga en smakebit på hva man kunne forvente av han i kampen mot Runar Sandefjord hvor han ble kåret til banens beste og satt 6 mål i kassa.

Stem på måneds spiller her!

Dersom du stemmer er du med i trekningen av kampbilletter til kamp mellom Viking TIF og Elverum lørdag 11.11 i Åsane Arena 16.00. I tillegg får du bolle fra Baker brun og kaffe i kiosken. Vi trekker fem vinnere! Frist for å stemme på måneds spiller er fredag kveld!

Månedens spiller i oktober presenteres i pausen mellom Viking TIF og Elverum. Vi sees i hallen!

Billetter til Viking TIF mot Elverum finner du her!