Fokuset flyttes til Kolstad

Lørdags ettermiddag spilte vi bortekamp i Åsane arena mot Bergen. Det som etterhvert ble en jevn batalje i byoppgjøret endte tilslutt med et surt ettmålstap 32-31, og Bergen satt igjen med alle poengene. Selvom poengen glapp var det likevel positive ting å ta med seg fra kampen. Spesielt at vår svenske høyrekant, Carl Gabrielsson, virkelig våknet til live. Han scoret 10 mål på 11 forsøk og var en sterk bidragsyter for vår del og mottok fortjent prisen som vår beste spiller.

Kjøp billetter til onsdagens kamper: Dobbeltarrangement Viking TIF og Tertnes

Fokuset flyttes nå videre fra REMA1000-ligaen til NM. Vi får storfint besøk på onsdag når Åsane arena igjen blir vår hjemmebane. Vi inviterer til håndballfest sammen med våre venner i Tertnes Håndball Elite, som skal spille mot Aker før vår kamp. Kjøper man billetter vil man ha mulighet til å se begge kampene og det blir håndball fra klokken 18:00 til 21:30 denne onsdagskvelden.

Vi har blitt omtalt som underdogs ved flere anledninger denne sesongen allerede, men denne gangen kan ordet knapt passe bedre. Vi møter en Kolstad-stall som innehar hele seks norske landslagsspillere (!), i tillegg til én islandsk. Vi skal gjøre det vi kan for å sette Kolstad sitt stjernegalleri under press, som faktisk har tap sine to siste kamper før de i dag møter KRS. Kanskje de da er litt «shaky» denne onsdagskvelden?

Vi håper du tar turen til Åsane arena kommende onsdag, både for å heie på Viking óg Tertnes! Vi ønsker deg velkommen! Billetter finner du her: Dobbeltarrangement Viking TIF og Tertnes