– En fantastisk lørdag!

Tribunene var dekket av mange unge håndballspillere på lørdagens kamp mot Elverum. Flere av disse hadde i forkant av kampen fått være med på noe ekstra i «Guttehåndballens dag». Arrangementet må kunne kalles en suksess, og det var mange fornøyde gutter og trenere som tilbrakte lørdagen i Åsane Arena. «En fantastisk lørdag!» oppsummerer Lyngbø G2008 og 2010!

Sjekk oppsummeringsvideo her: GUTTEHÅNDBALLENS DAG

Allerede klokken 12 var arrangementet i gang med 60 unge og lovende fordelt i to grupper etter alder. Tore Johannesen som er trener i Tertnes Håndball Elite hadde med seg elitespillerne Fanny Skindlo og Christian Morillo Lyngbø som assistenter på treningsøkten til de eldste. Den yngre gruppen hadde tidligere topptrener i dansk og norsk eliteserie Morten Fjellstad og tidligere elitespiller Per Magnus Vabø som sine trenere. Trenerteamene holdt med andre ord høy kvalitet, og det gjorde guttene også! Trenerne lot seg imponere av håndballkvalitetene som ble vist på banen, men også håndballgleden, -passionen og guttenes evne til å lære.

Etter at guttene hadde løpt og kastet fra seg på banen var det tid for frukt og foredrag. De ble underholdt av foredragsholder Roger Gjelsvik fra Olympiatoppen og Viking TIF, som hadde med seg Christian Morillo Lyngbø. Samtidig som de eldste fikk faglig påfyll entret en ny, yngre gruppe, håndballbanen for trening de også. Her med ballek og spill på minibaner veiledet av flere spillere fra Viking TIF sin elitetropp. Arrangementet ble rundet av med pizza før håndballkampen mellom Viking TIF og Elverum. En kamp hvor storlaget var klart best i første omgang, men hvor Viking i andre omgang bet godt i fra seg og hang med.

Som sagt betegner vi arrangementet som en suksess. Målene med å inspirere ungdom og trenere virker å være nådd, og det ble bygget og videreutviklet bekjentskap mellom håndballspillere på tvers av regionen. Det er vi veldig fornøyd med. Vi håper at alle involverte hadde en flott dag og at de tar med seg tingene de har lært inn i egen klubbhverdag. For de som ikke var involvert denne gangen – fortvil ikke. Det kommer flere muligheter og jentehåndballens dag er allerede planlagt!

Sjekk oppsummeringsvideo her: GUTTEHÅNDBALLENS DAG