Årets guttespiller i Region Vest

Under helgens landskamper i Sotra Arena var det en ekte Viking-gutt som fikk ekstra oppmerksomhet. Foran et fullsatt Sotra Arena mottok vår unge midtback Kristoffer Gjelsvik prisen som «årets unge guttespiller» i Region Vest!

Billetter finner du til neste kamp finner du her: Viking TIF mot Elverum

Foto: John Vint

Kristoffer har gjennom mange år med hardt arbeid og riktig trening nådd et høyt nivå for sin alder. Talentet er udiskutabelt tilstede, og i årets sesong har gitt resultater også i form av spill på Viking sitt beste herrelag. Det er ikke mange av landets 18-åringer som står med like mye spilletid og ansvar i REMA1000-ligaen!

I fjor var Kristoffer sin arena primært i 2. divisjon for vårt rekruttlag. Der bet han godt i fra seg og ble divisjonens toppscorer med hele 190 (!) mål på en sesong! Det er 9,5 mål i snitt hver gang han entret banen. Med dette viste han at han var klar for å ta det neste steget inn i denne sesongen, og disse prestasjonene er nok noe som har gjort han bemerket hos juryen i den nevnte kåringen.

I begrunnelsen som ble lest opp før utdelingen nevnes også hans prestasjoner mot REMA1000 liga-motstandere som et argument for utvelgelsen. Han ble blant annet banens beste i kampen mot stjerne i Kolstad og scoret 4 mål i seieren mot ØIF Arendal!

Vi heier på utviklingen til Kristoffer og håper han fortsetter med gode bidrag på håndballbanen! Første mulighet er mot Elverum lørdag 11. november i Åsane Arena. Møt opp og støtt oss i kampen om to poeng. Husk at håndball er best i hallen!

Billetter finner du her: Viking TIF mot Elverum

I tillegg til Kristoffer fikk også Viking-jenten, og nå Tertnesspiller, Vilde Fresvik utmerkelsen som «årets unge jentespiller». Vi er stolte av begge to!