Årets første serietap..

At det kun var 48 timer siden forrige kamp gjorde at det var knyttet spenning til borteturen til Herøyhallen. Det skulle vise seg å bli knalltøft mot Bergsøy!

En tung start på søndagens oppgjør gjorde at kampen gikk rett i et sporet som Bergsøy ønsket. Viking spilte seg til muligheter, men de ble ikke omsatt til mål. Det så ut som at Vikinguttene var preget i første omgang. Stress i angrepsspillet førte til at Bergsøy etterhvert tok kommandoen, og økte ledelsen gradvis mot pause. Til det som gjennom TV-bildene opplevdes som elektrisk stemning i hallen gikk lagene i garderoben på stillingen 14-10. Etter en svak førsteomgang ventet man spent på hvilken versjon av Viking som dukket opp i 2. omgang.

Bergsøy holdt gjerrig på ledelsen. Avstanden var fortsatt 4 mål etter 10 minutter av omgangen.  Så fikk hjemmelaget to utvisninger samtidig og Viking klatret seg inn til å bare være ett mål bak. Da man øynet håpet om seier kom derimot en periode hvor Viking fikk to utvisninger samtidig. Bergsøy økte tilbake til 4-målsledelse som de forsvarte med nebb og klør resten av kampen. Det ble bare bytting av mål og Bergsøy stakk av med alle poengene. Tidligere Viking-spiller Markus Buchardt fastsatt sluttresultatet til 29-25 til Bergsøy.

Christian Morillo Lyngbø blir kåret til banens beste spiller for Viking sin del.

Årets første tap i førstedivisjon er et faktum, men vi beholder fortatt tabelltoppen. Etter to tap på rad er det på tide å snu skuten når Viking tar i mot ROS på hjemmebane neste søndag. Vi trenger all støtte vi kan få for å snu skuten tilbake på riktig kurs!