Kun ett lag forblir ubeseiret etter fredag!

I Norsk topphåndball for herrer finnes det kun to lag som er ubeseiret denne sesongen. På fredag møtes disse, og det vil da bare være ett igjen. Viking Bergen tar i mot Elverum i kvartfinalen i Norgesmesterskapet fredag klokken 17:00 i Haukelandshallen. Begge lag har startet sesongen forrykende og har vunnet samtlige kamper de har spilt i norsk sammenheng. Riktig nok på hvert sitt nivå i ligasystemet, men i cupen kan alt skje!

Billetter til Viking mot Elverum

Viking kommer med stor selvtillit inn i fredagens oppgjør. Etter 8 seire på rad er det ingen grunn til å ikke ha det. På veien har de også slått flere lag fra REMA1000-ligaen når Sandnes og Fjellhammer ble utslått i tidligere runder. Likevel er Elverum et par hakk opp. Laget fra de dype skoger innehar tittelen som Norges beste lag pr dags dato, etter at de i helgen tok skalpen til regjerende trippelmester Kolstad. Dermed topper de REMA1000-ligatabellen i ensom majestet med 6 seire av 6 mulige!

Kan et Elverum i bakrus etter helgens fest i Håkons hall beseires av Viking som er sultne og fulle av selvtillit? Svaret får du fredag 11. oktober klokken 17:00 i Haukelandshallen! Billetter finner du her.