Fem på rappen!

Viking forlenget tilværelsen på tabelltopp etter seier borte mot Grenland TH, som eneste ubeseirede lag!

Kjøp billetter til Viking mot Elverum fredag 11. oktober: Klikk her!

Kampen starter trått for Viking sin del, og Grenland tar kommando fra første angrep. Vikingforsvaret får ikke helt fatt på Grenlandspillerne, og de scoret 5 mål på under 5 minutter. Så strammes det til og Christian Morillo Lyngbø henter frem flere redninger. Etterhvert flyter det også bedre fremover og Christopher Huus får vist Skien sleggen sin. Han banker inn 6 mål i første omgang! Lagene går i garderoben på stillingen 14-18.

Andreomgangen starter også trått, men denne gangen var det i angrep hvor det manglet flyt. Flyten kom aldri helt, Grenland sto godt i forsvar og spiste seg sakte men sikkert inn i kampen. Herman Thysted hos Grenland gjorde sakene sine godt og sørger derfor for at det aldri ble behagelig for Viking selv om de ledet. I det 56 minutt kriger Bjørn Mathiassen inn 25-29 og skaffer også 2 minutter til Grenland. En svært viktig aksjon på slutten av kampen. Seieren sikres på stillingen 27-32 og Vikings beste går til Christopher Huus!

Vikings målscorere: Christopher Huus (7), Jonas Haugsgjerd (5), Kjetil Åndal (4), Leander Myklebust Seime (4), Bjørn Mathiassen (4), Miguel Pereira (3), Henrik Gjerstad (2), Marcus Soltvedt (1), Kristoffer Gjelsvik (1), Samson Bjørke Kallestad (1)

Det ble nok en viktig seier i kampen om opprykk til REMA1000-ligaen. Nå venter høstferie for mange, men Viking skal bruke uken til å forberede seg til en tøff og spennende helg. Først kommer Elverum til Haukelandshallen på fredag. Kom og støtt oss i kampen om semifinale i NM! Billetter her: Viking mot Elverum